Spanish Lust maakt je bloedgeil!

Antwoord op seksvragen

Spanish Lust zorgt er voor dat je extreem geil wordt en veel zin in seks hebt. Natuurlijk moet je zelf ook niet stil blijven zitten maar je seks partner extra stimuleren. Wij krijgen regelmatig vragen over het opwinden van je sekspartner. We bespreken de meest voorkomende vragen.

Vragen van mannen

Hoe krijg ik een vrouw in bed? Tips om vrouwen te versieren.
Het belangrijkste is dat je jezelf bent en oprecht over komt. Wees niet te gemaakt en gebruik geen geforceerde openingszin. Een complimentje geven kan vaak al genoeg zijn om haar aandacht te trekken en haar aan het lachen te maken. Ook het aanbieden van een drankje doet het meestal goed.

Als je in contact bent is het belangrijk om interesse te tonen. Laat echter niet merken dat je haar in bed wilt praten. Bouw het langzaam op, zeker als je niet zeker weet of zij ook wil. Als eerste stap streel je het vrouwelijk ego met “Je bent erg mooi” of “Wat ruik je lekker”. Spreek alleen over haar uitstraling, haar gezicht, haar, kleding en haar karakter, niet meteen over haar lichaam, en zeker niet over seks. Geef haar niet het idee dat je haar alleen maar voor de seks wilt, wees voorzichtig.

Raak haar af en toe subtiel aan. Leg bijvoorbeeld een hand op haar schouder of arm. Ga langzaam iets dichter bij haar zitten. Probeer haar op te winden met wat geilere taal. Kijk goed wat zij opwindend vindt, pas je aan haar aan. Bouw de geile taal op totdat jullie je totaal bij elkaar op jullie gemak voelen en de vonken overspringen. “Wat ben je sexy”, “Wat zie je er lekker uit”, “Wat ben je lekker warm”, en raak haar voorzichtig aan. Gebruik subtiele taal, waarin je indirect refereert naar seks. Aan haar lichaamstaal laat ze merken of ze met je wilt zoenen. Vraag haar niet te snel met je mee naar bed te gaan. Laat haar niets doen wat ze niet wil, en houd alles spontaan.

Hoe maak ik een vrouw geil? Heeft u seks tips om haar op te geilen?
Om een vrouw geil te maken is voorspel erg belangrijk. Voorspel begint al voor het moment dat jullie elkaar zien. We geven een aantal tips.

 • Met het sturen van spannende foto of berichtje kun je de spanning en het verlangen flink ophogen.
 • Raak haar af en toe aan als niemand anders het ziet, spanning is aantrekkelijk. Laat je hand bijvoorbeeld eens over haar rug of bil gaan als je achter haar langs loopt of wrijf onder tafel met je voet langs haar been omhoog.
 • Geef haar complimentjes en verwen haar. Verras haar met een romantisch etentje, een cadeautje of maak een romantische avond met kaarsjes en een erotische cocktail.
 • Gebruik Spanish Lust om haar extra geil te maken.
 • Begin het voorspel met uitgebreid knuffelen en strelen.
 • Maak plagende aanrakingen. Ga niet meteen op je doel af maar laat haar je smeken verder te gaan.
 • Dirty talk tijdens de seks. “Wat ben je sexy”, “Wat zie je er lekker uit”, “Wat voel je lekker”

Wat vindt een vrouw geil aan een man?
Wat vrouwen geil vinden aan een man verschilt per vrouw. We geven een aantal dingen waar vrouwen op kunnen vallen.

 • Een strakke kont en een strak lijf.
 • Een verzorgd uiterlijk, nette kleding, verzorgd haar, lekker ruiken.
 • Net geschoren lichaamsonderdelen (oren, neus, schouders, oksels).
 • Charmant, complimenteus, beleefd en interesse in haar.
 • Hard to get. Laat niet meteen merken dat je met haar naar bed wilt.

Wat willen vrouwen in bed?

 • Een verzorgde man. Zorg dat je er goed en verzorgd uit ziet. Vrouwen vinden oor-, neus- schouder- en okselhaar grote afknappers, scheer het weg of knip het kort. Ook persoonlijke hygiëne is erg belangrijk. Spuit een lekker luchtje op, zorg voor een frisse adem en was je oksels en penis goed.
 • Een vrouw moet in de stemming komen, zowel emotioneel als lichamelijk, besteed hier daarom voldoende aandacht aan.
 • Een vrouw houdt van praten, sluit je daarom niet af maar praat over van alles met haar en fluister tijdens de seks geile/lieve woordjes in haar oor.
 • Jaag een vrouw niet op, als ze niet wil dan wil ze niet. Een vrouw wil best initiatief nemen maar dan moet jij als man ook meer aandacht besteden aan het voorspel en in de stemming komen.
 • Wees teder, bij een vrouw is alles iets gevoeliger. Ga er echter niet altijd vanuit dat een vrouw niet van ruige seks houdt. Vraag daarom wat ze wil en laat haar aangeven als ze iets niet fijn vindt.
 • Een vrouw heeft meer tijd nodig om een orgasme te krijgen. Vaak lukt het niet eens een orgasme te krijgen met geslachtsgemeenschap alleen, besteed dus meer tijd en aandacht aan het orgasme van de vrouw, stimuleer de clitoris extra voor, tijdens of na de geslachtsgemeenschap.

Hoe kan ik een vrouw klaar laten komen?
Een vrouw komt minder snel klaar dan een man. Bij vrouwen is het erg belangrijk om goed geil te zijn. Dit kan natuurlijk door Spanish Lust te gebruiken maar een uitgebreid voorspel is ook belangrijk. Begin met knuffelen, kussen en strelen. Maak haar extra geil en opgewonden door haar te vingeren of te beffen. Als ze goed nat is kun je beginnen met de seks. De meeste vrouwen komen niet klaar van alleen penetratie. Stimuleer haar clitoris voor, tijdens en na de penetratie.

Wat vinden vrouwen lekker in bed?
Vrouwen zijn heel verschillend. De ene vrouw vind het lekker om ruige seks te hebben en hard en diep gepenetreerd te worden, de ander heeft liever intieme seks met veel knuffelen, kussen en zachte bewegingen. Probeer het rustig op te bouwen door veel aandacht aan voorspel te besteden. Je merkt vanzelf of ze ruiger wil of niet, luister goed naar haar reactie op jouw aanrakingen. We geven een paar voorbeelden van standjes die zij zeker lekker vindt.

 • De vereniging. Dit is een heel intiem standje. Jullie zitten allebei op je knieën. Je schuift een van je benen onder een been van haar en penetreert haar op deze manier. In deze positie kunnen jullie elkaar goed strelen en zoenen.
 • De Lotus. Ga in kleermakerszit zitten en leun naar achteren op je armen. Je benen moeten gespreid zijn zodat zij er goed bij kan. Ze gaat bovenop je zitten en klemt haar benen om je heen. De vrouw zit met haar gezicht gericht naar je toe en kan zelf bepalen hoe zij heen en weer beweegt.
 • De diepgaande missionaris. De vrouw ligt op haar rug, jij boven op haar. Zij spreidt haar benen zodat je haar kunt penetreren, net als de bij reguliere missionaris. Zodra je in haar bent zet ze haar voeten op je billen of dijen. Hoe hoger haar benen zijn, hoe dieper je haar kunt penetreren.
 • Doggy style. Hierbij zit de vrouw op haar handen en knieën, en ontvangt de penis achterlangs. Omdat je je handen vrij hebt kun je haar clitoris stimuleren en haar borsten verwennen. Doggy style is een ideale positie om de vrouw haar G-spot te prikkelen.
 • Zij bovenop. Ga op je rug liggen en laat haar op haar knieën bovenop je zitten. Hierbij heeft de vrouw volledige controle over het tempo. Het maakt diepe penetratie mogelijk.

Hoe word ik goed in bed?
Hoe vaker je seks hebt, hoe beter je in bed wordt. Oefenen dus. Je kunt ook veel leren van masturberen. Hierdoor leer je je eigen lichaam goed kennen en als je weet wanneer je klaarkomt kun je dit ook goed onder controle krijgen. Vrouwen vinden het namelijk niet fijn als jij al klaar bent en zij nog lang niet komt. Besteed ook aandacht aan haar orgasme. Om haar op te geilen en een extreem orgasme te laten beleven kun je haar Spanish Lust geven. Als je haar gillend klaar laat komen zal ze zeker aan haar vriendinnen vertellen dat jij goed in bed bent.

Hoe hou ik het langer vol in bed?
Vrouwen komen minder snel klaar dan mannen. Om het wat langer vol te houden kun je Spanish Lust gebruiken. Je krijgt een hardere erectie die langer aanhoudt.

Lees ook ‘Tips om extreem klaar te komen’.

Vragen van vrouwen

Hoe laat ik een man weten dat ik hem zie zitten?
Als je wilt aangeven dat je een man leuk vindt dan is de non-verbale communicatie nog belangrijker dan de verbale communicatie. Het is belangrijk om de juiste signalen uit te zenden met je lichaamstaal.

 • Oogcontact. Als je met iemand praat kijk diegene dan aan, zo laat je zien dat je oprecht geïnteresseerd bent. Staar niet te lang maar kijk tussendoor even ergens anders naar.
 • Gezichtsuitdrukking. Hoe je erbij kijkt is ook erg belangrijk, een glimlach wordt als aanmoediging gezien. Het is de meest directe manier om een man te vertellen dat je hem aantrekkelijk vindt. Dit maakt je toegankelijk en hierdoor zie je er aardig uit.
 • Gebaren. Met je handen kan je meer levendigheid toevoegen en de nadruk leggen op wat je zegt. Kleine bewegingen zijn al voldoende, kijk ook hoe anderen dit doen. Bij het luisteren naar een ander is het belangrijk met het hoofd te bewegen hiermee moedig je de ander aan en toon je belangstelling.
 • Houding. Als je rechtop staat met je hoofd omhoog dan straalt dit zelfvertrouwen uit. Ook als je je wat onzeker voelt. Let ook op de afstand tot de ander, te dicht bij een vreemde staan kan ongemakkelijk voelen maar te ver af kan een indruk van gereserveerdheid geven. Door langzaam dichterbij te komen kan je aangeven dat je op wat intiemere manier met iemand in contact wilt komen.
 • Aanraking. Als je iemand aanraakt kan je aangeven dat je diegene aantrekkelijk vindt. Doe dit voorzichtig en let op de reactie. Je wilt niet dat het opdringerig overkomt. Als degene het niet erg vindt en jou ook aanraakt. Je kunt subtiel je hand even op zijn arm leggen.

Hoe kom ik klaar?
Kun je moeilijk klaarkomen of lukt het niet om tijdens de seks klaar te komen? Dan zijn er gelukkig heel veel tips die je wellicht kunnen helpen! Wij hebben de belangrijkste op een rij gezet:

 • Gebruik Spanish Lust om extra geil en opgewonden te worden.
 • Stimuleer je clitoris tijdens de penetratie of laat je partner jouw clitoris extra stimuleren. Ook kan stimulatie van het gebied rondom de clitoris al voldoende zijn.
 • Géén orgasme hebben is niet altijd erg, seks kan ook fijn zijn zonder dat je klaarkomt. Lukt het een keer niet om klaar te komen, dan maar niet, volgende keer beter. Zit hier absoluut niet over in! Leg ook aan je partner uit dat dit niet erg is en gewoon wel eens voor kan komen.
 • Wacht af totdat jouw partner is klaargekomen door middel van penetratie en laat je partner dan aandacht aan jou besteden zodat jij daarna de kans hebt om tot een orgasme te komen.
 • Ervaring zal het klaarkomen gemakkelijker maken. Je hebt kennis nodig van je eigen lichaam, dit kan tijd nodig hebben. Experimenteren helpt zeker!
 • Zorg samen met je partner voor de juiste sfeer en blijf de aandacht voor elkaar houden, vrouwen raken snel afgeleid dus is een goede sfeer en volledige aandacht voor elkaar erg belangrijk.

Mijn vagina wordt niet nat.
Wanneer je wel opgewonden maar niet nat genoeg wordt kan seks pijnlijk zijn. Het gebruik van glijmiddel kan hierbij een goede oplossing zijn.

Wat moet ik doen als hij zin heeft en ik niet?
Het komt vaak voor dat de vrouw een lager libido heeft als de man. Dit kan soms vervelend zijn. Om sneller in de stemming te komen kun je Spanish Lust nemen. Hierdoor wordt je sneller geil en opgewonden. Je hebt meer zin in seks en bent gevoeliger voor aanrakingen. Om voldoende opgewonden te worden is het belangrijk voldoende tijd aan voorspel te besteden. Van knuffelen, kussen, strelen en intieme aanrakingen wordt je langzaam opgewonden.

Ik heb weinig gevoel in mijn clitoris, wat kan ik doen?
Wanneer je weinig tot geen gevoel in je clitoris hebt kan dit verschillende oorzaken hebben. We bespreken de belangrijkste.

 • Te weinig voorspel. Wanneer een vrouw voldoende opgewonden en geil is stroomt er veel bloed naar de clitoris. Hierdoor zwelt deze op en wordt erg gevoelig. Neem dus ruim de tijd voor het voorspel.
 • De juiste tuch. Bij de ene vrouw is de clitoris gevoeliger dan bij de andere. Varieer tijdens masturberen eens met harder en zachtere handelingen om te ontdekken wat je lekker vindt. Dit kun je tijdens de seks met je bedpartner delen.
 • De voorhuid bedekt de clitoris. Is jouw voorhuid iets groter dan kan het zijn dat deze de clitoris bedekt waardoor deze niet voldoende gestimuleerd kan worden. Dit is eenvoudig op te lossen door je schaamlippen iets uit elkaar te houden en de voorhuid omhoog te trekken.
 • Een kleine clitoris. Vrouwen met een grote clitoris ervaren over het algemeen het meeste genot tijdens de seks. Vrouwen met een kleine clitoris hebben minder gevoel. Door het gebruik van Spanish Lust wordt de bloeddoorstroming naar de clitoris verbeterd waardoor deze groter wordt en zal deze gevoeliger.

Wat kan ik doen om zeker te zijn in bed?
Door het innemen van Spanish Lust krijg je niet alleen meer zin in seks maar ook worden remmingen weggenomen. Je zult minder bang en onzeker zijn.

Hij stopt al voor ik klaarkom.
Om zijn zaadlozing uit te stellen en hem langer door te laten gaan kun je Spanish Lust gebruiken. De penis wordt harder en zal langer in erectie blijven. Je kunt ook een standje zoeken waarin jij het tempo bepaalt of waarin je juist je clitoris extra kunt stimuleren om gemakkelijker klaar te komen. We geven een aantal voorbeelden.

 • Het honing potje. Dit standje helpt tegen vroegtijdige zaadlozingen. De vrouw heeft meer controle over het tempo, omdat je hem naar je toe kunt trekken. Hierdoor heeft hij minder controle over het ejaculeren en kan de seksuele gemeenschap langer doorgaan.
 • Het honing potje. Dit is een alternatieve variant van de klassieke missionaris en lijkt ook veel op de diepgaande missionaris. Ga op je rug liggen met hem bovenop je. Sla je benen om zijn romp. De penis strijkt tegen je clitoris aan, waardoor deze wordt gestimuleerd. De penis voelt zo ook groter aan.
 • Zijdelings. Hierbij liggen jullie zijdelings naar elkaar toe. Leg je bovenste been over hem heen zodat hij je kan penetreren. In dit standje is je clitoris goed te stimuleren.
 • De Weense oester. Hierbij ga je op je rug liggen met je benen op zijn schouders. In deze positie kan hij je het meest diep penetreren.

Lees ook ‘Tips om extreem klaar te komen’.